Nordborg Træf 27/8 - 28/8  2021

Kære Nordborg-sejlere!

 

Hvis corona tallene fortsat forbliver så lave som de er nu, bliver vores Nordborg Sommertræf afholdt igen i år, det ville være fantastisk hvis I den sidste weekend i August også ville være med i Dyvig. Som altid er tidligere Nordborg sejlere også hjertelig velkomne.

 

Fredag d. 27/8 mødes vi til grillaften på terrassen, hvis vejret er dårligt er vi i teltet. Alle er bedt om selv at medbringe mad og drikke, grillen står havnemesteren Erling for.

 

Når vind og vejr stemmer, kan vi Lørdag morgen efter morgenmaden sejle en lille kapsejlads/kolonne-sejlads rundt om Barsø. Hvis vejret ikke er i vores favør, holder vi ,,Open Ship’’ som alternativ og besøger hinandens både, deler erfaringer, tips og tricks om indretningen om bord.

 

Alle med interesse kan i løbet af dagen mødes til en Yoga-Session på plænen over bugten, eller blot tage en gåtur igennem de naturskønne omgivelser omkring Dyvig.

 

Tidligt lørdag aften, er der igen grillaften, og søndag morgen efter morgenmaden sejler, går eller kører vi igen hver vores vej.

 

Som altid lyder parolen ,,Kan, ikke skal’’ da det i første række handler om at vi ses igen.

 

Hvis man ikke kan nå at komme rettidigt med båden, tager man bare bilen. Der er også overnatningsmuligheder i Nordborg og muligvis er der også en køje fri på en af bådene.

 

 

Ved spørgsmål kontakt Martina Thuesen på +49-0171-6086660. 

Martina.thuesen@wtnet.de

Eller havnemester Erlin på  +45-20485814

  • Facebook
Nyheder

Følg os på facebook og se aktuelle billeder og nyheder fra værftet.

Husmesse Horiz. 2020 WEB NONE 1.3 R.jpg

Kom og se nye både under bygning, værftet og vores udvalg af brugte både.

Arrangementet vil blive afviklet efter gældende regler fra myndighederne. Medbring gerne masker.

Åbent Hus 7. & 8. November 2021